Rólunk

Zsófi_Anna_közös_fotó

Szervusz! 

Örülünk, hogy itt vagy!

Munkácsi Anna és Munkácsi Zsófi vagyunk, az AZ design megálmodói. Nem lennénk itt, ha gyerekkorunkban nem  játszottunk volna sokat babákkal, és nem szerettük volna öltöztetni őket. 

De az AZ design ötlete akkor fogalmazódott meg bennünk, amikor megszülettek unokahúgaink, majd saját gyermekeink. Arra lettünk figyelmesek, hogy a mi régi babaruháinkon kívül nem találni olyan babaruhát, ami megfelelne az igényeinknek. Silány, ízléstelen, rossz minőségű játékot pedig senki sem szeretne a gyermekei kezébe adni. 

Babaruhákat megálmodni nagyon jó szórakozás, de mindezt megvalósítani rengeteg munka, és hatalmas feladat. Időbe is telt, míg megmutathattuk Nektek a csodás képeket, honlapot, és mindent ezzel kapcsolatban; és még sok mindent tartogatunk számotokra!

De most itt vagy, és nem is lehetnénk boldogabbak, hogy éppen rólunk olvasol. Illetve azok leszünk, ha látjuk, hogy babaruháink mosolyt csalnak a gyerekek arcára, és sok boldog órát játszanak velük. 

Nézd meg hát termékeinket, és válogass kedvedre! 


Örömmel tudatjuk Veletek, hogy sokkal egyszerűbb lett a rendelés! A Minka Store oldalán mindent megtalálsz, és kényelmesen rendelhetsz, bankkártyával, házhoz szállítással!
Termékek
MINKA
IMG_4794_ff